Pietro Coricelli cieto kviešu miltu makaroni Spaghetti 500g
€1,29
Pietro Coricelli makaroni ir augstākās kvalitātes cieto kviešu (durum) miltu makaroni, 100% dabiski ar augstu olbaltumvielu līmeni.
Makaroniem ir ideāls glutēna saturs, lai iegūtu nevainojamu autentisku itāļu ēdienu, pagatavojot tos “al dente” stilā.
Pietro Coricelli cieto kviešu miltu makaroni Spaghetti
Pietro Coricelli cieto kviešu miltu makaroni Spaghetti ir gatavoti no augstākā labuma cieto kviešu (durum) miltiem. Makaronu nosaukums Spaghetti ir no itāļu valodas vārda spago, kas nozīmē stīga.
Pasaulē no visiem audzētajiem kviešiem tikai 8-10% ir cieto kviešu šķirnes. Durum latīniski nozīmē “ciets”. Tas tāpēc, ka pats grauds ir daudz cietāks, un to ir grūtāk samalt.
Cieto kviešu jeb durum milti top no speciālas kviešu šķirnes Triticum durum, kas ir īpaši cieta un satur daudz augu valsts olbaltumvielu. Tas nozīmē, ka produkts tiek sašķelts lēni, atbrīvojot glikozes molekulas, kas savukārt pieprasa pastāvīgu insulīna (hormona) klātbūtni, kas nepieciešams glikozes pārvēršanā enerģijā. Savukārt insulīna klātbūtne asinīs nosaka sātu. Smadzenēs sāta izjūta rodas no insulīna, nevis cukura klātbūtnes asinīs. Tātad cieto kviešu miltu makaroni rada sāta sajūtu ilgāk, un tie ir daudz veselīgāki par makaroniem, kas gatavoti no parastajiem, jeb mīkstajiem miltiem.
Pietro Coricelli jau vairāk kā 70 gadus nodrošina kvalitatīvus un drošus produktus jūsu galdam. Produkti, kas gatavoti ievērojot senas gatavošanas tradīcijas, kas iekļauj izteiktas garšu un smaržu buķetes un kā pamatā ir padziļināta kompetence, profesionalitāte, jaunākās tehnoloģijas un atbildība par katru ražošanas soli.
Makaroni, kas izgatavoti tikai no augstākās kvalitātes ciešo kviešu šķirnes miltiem. Lieliski sader ar dažādām Pietro Coricelli mērcēm: Pesto Genovese, Bolognese, Napoletana, Arrabbiata vai Basilico.
Iepakojums: 500g
Ražotājs: Pietro Coricelli Itālija
Papildu informācija
Svars | 0,520 kg |
---|
Sastāvdaļas
Sastāvdaļas: 100% cieto kviešu milti. Satur glutēnu.
Uzturvērtība
Uzturvērtība | |
Vidējā vērtība | 100 g produkta satur |
Enerģētiskā vērtība | 1516kJ/358kcal |
Tauki, | 1.3 g |
no tiem piesātinātas taukskābes: | 0.2 g |
Ogļhidrāti: | 73 g |
no tiem cukuri: | 3 g |
Olbaltumvielas: | 12.5 g |
Sāls: | < 0.01 g |
Pagatavošana
Pagatavošana: Lai iegūtu mīkstus makaronus, vārīt 8 minūtes verdošā ūdenī. Lai iegūtu ‘al dente‘ (nedaudz cietākus) cietības makaronus, vārīt 6 minūtes.
11 atsauksme par Pietro Coricelli cieto kviešu miltu makaroni Spaghetti 500g
5 zvaigznes | 100% | |
4 zvaigznes | 0% | |
3 zvaigznes | 0% | |
2 zvaigznes | 0% | |
1 zvaigzne | 0% |
Helena Drulle (Apstiprināts pircējs) –
Julija (Apstiprināts pircējs) –
Maija (Apstiprināts pircējs) –
Gunta Apele (Apstiprināts pircējs) –
Helena (Apstiprināts pircējs) –